Webová řešení
na míru

  • Zadejte nám požadavek a náš zkušený tým Vám navrhne efektivní řešení.
  • Vaše představy budou přeneseny do reality.
  • Odlište se od konkurence, naše řešení jsou originální.
  • Malé i velké projekty realizujeme s nejvyšší pečlivostí.
  • Profesionální přístup od návrhu po realizaci.
 

Naše služby

Webové stránky

Tvoříme moderní webové prezentace dle současných trendů: firemní vizitky, produktová portfolia, informační a zájmové portály, e-shopy, blogy a mnoho dalšího. Naše řešení jdou s dobou a komfortně si je prohlédnete i na mobilním zařízení.

Systémy a webové aplikace

Vytváříme funkční komponenty pro podporu podnikání, veřejnou správu i soukromé subjekty, které vám dokáží uspořit prostředky a zároveň nabízejí vysokou operativnost změn, bezpečnost a flexibilitu. Využíváme zkušenosti z reálného provozu.

 

Design a korporátní identita

Originální design, který zaujme na první pohled, Vás odliší od konkurence. Navrhneme pro Vaši společnost logo a korporátní identitu – jednotný vizuální styl, který Vás bude profesionálně prezentovat. Připravíme i grafické podklady pro Vaše firemní tiskové materiály.

Marketing

Pracujeme s vašimi vytyčenými cíli a vytváříme nástroje, které rozšiřují povědomí o Vaší firmě a produktech. Pomůžeme Vám s tvorbou firemní identity, newslettery, soutěžemi, online propagací a reklamou. Získejte konkurenční výhodu.

 

Proč my

Ke každé zakázce přistupujeme individuálně a s vysokým nasazením, pečlivostí a smyslem pro detail. Sledujeme moderní trendy a kombinujeme je s know-how z reálného provozu. Každý náš produkt je originál a uzpůsoben Vám na míru. Orientujeme se na osobní, profesionální přístup ke všem klientům. Snažíme se splnit veškeré Vaše potřeby a přání. Naším cílem je spokojený zákazník.

 

Stovky spokojených zákazníků
Místo slov za nás mluví výsledky

Máte zájem o spolupráci?

Váš projekt nás zajímá. Rádi s Vámi probereme možnosti realizace
a navrhneme optimální řešení.